Miami Grand Prix deelt meer details footballveld-paddock

De organisatie van een van de meest verguisde Grand Prix op de kalender heeft meer details gedeeld van de nieuwste gimmick. Na de plastic botenvijver zal Miami het veld van het Hard Rock Stadium in gaan richten als paddock.

Miami deelt meer beelden football-paddock

De Grand Prix van Miami kon bij het debuut vorig jaar meteen rekenen op flinke kritiek.

De race op de parkeerplaats van het stadion van American footballteam Miami Dolphins had immers het perfecte recept om gehaat te worden door de traditionele F1-fan: een overdreven nadruk op gemaakt spektakel, een skilift boven de baan, een levensgevaarlijk krappe chicane onder een snelweg, broos asfalt, de synthetische beach club en botenvijver en een ongezonde focus op randzaken zoals bombastische concerten en leeghoofdige, ongeïnteresseerde celebrities.

???

Nieuwe gimmick

Zoals het een echt Amerikaans evenement betaamt is Miami continu bezig om met nieuwe gimmicks te komen. De controversiële keuzes van de organisatie leveren immers de nodige publiciteit op.

Voor 2023 is de nieuwe publiekstrekker de nieuwe paddock op het veld van het Hard Rock Stadium. De zogenaamde Team Village zal de de hospitalitybasis worden voor de teams, de Formule 1 en de FIA. Via Twitter deelde de organisatie meer beelden van de layout.

Peperdure 'fan-ervaring'

Het nieuwe kampeerveldje blijft voorbehouden aan de teams, maar als fan kun je via een speciale ticket toch een beetje meegenieten. Met de driedaagse Campus Pass krijg je namelijk toegang tot niveau 300 van de tribunes in het stadion. Vanaf daar kun je dus neerkijken op de mierenhoop op het footballveld.

De prijs voor die geweldige ervaring is echter nog niet bekend, maar aangezien je óók bij de Trackside Lane, Marina (botenvijver) en de Fountains naar binnen mag wandelen zal het bedrag niet mals zijn. Een standaard toegangskaartje kost immers al 300, 400 of 500 dollar, afhankelijk van de dag. Een prijs in de vier cijfers zou dus geen verrassing zijn. God Bless America...

Formule 1
  • FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX, Red Bull Content Pool