'Sir Lewis Hamilton en Shakira zijn aan het daten'

Vandaag in Autobahn Boulevard: de Formule 1 heeft nu toch echt een nieuw powerkoppel. Na twee afspraakjes in Miami en Barcelona zouden Hamilton en Shakira 'in de beginfase' van een relatie zijn.

'Sir Lewis Hamilton en Shakira zijn aan het daten'

Na het non-drama over Taylor Swift en Fernando Alonso heeft het F1/celebrity-hoekje van Twitter toch haar zin gekregen.

Volgens People is er namelijk alsnog een oudere F1-ster aan de haal gegaan met een zangeres. Dit keer draait het echter niet om Alonso, maar oude rivaal Sir Lewis Hamilton. De 38-jarige Brit zou nu officieel aangepapt hebben met de 8-jaar oudere zangeres Shakira.

Het handje

Het stelletje werd al eerder gespot op een boot in Miami, voordat Shakira een bezoekje bracht aan de paddock in Barcelona. De Colombiaanse schone vergezelde Lewis vervolgens bij een etentje in de Spaanse stad. Een foto van de gezelligheid toonde aan dat Hamilton zijn hand om haar middel had.

De 'bron'

Het kiekje zorgde voor een storm aan speculatie op social media, maar heeft nu dus ook de traditionele roddelpers bereikt. Zoals alleen een roddelblad kan doen meldde People op basis van 'een bron die beide kent' dat de twee druk aan het daten zijn:

"Ze brengen tijd met elkaar door en zitten in de 'elkaar leren kennen'-fase. Het is leuk en flirterig."

Nicole II

De bron van People nemen we maar met een paar tonnen zout, maar het nieuws is voor de gemiddelde F1-fan bijzonder onheilspellend. Een daadwerkelijke relatie tussen Hamilton en Shakira zou namelijk een terugkeer naar de duistere dagen van voor 2015 kunnen betekenen.

Destijds zagen we immers elke race meerdere onnodige shots van Pussycat Doll Nicole Scherzinger. Een bij elke Grand Prix aanwezige Shakira zal - zeker onder de vleugels van Liberty - ongetwijfeld hetzelfde effect hebben.