Ga een (duur) drankje doen met Max Verstappen op de Red Bull fabriek

Jazeker, jij kunt zomaar even wat glaasjes achterover gaan tikken met Max. De winnaar van een F1 Authentics-veiling krijgt de kans om de Nederlander te ontmoeten op de RBR-fabriek in Milton Keynes. De overall gedragen door Verstappen in Canada krijg je er gratis bij...

Ga een (duur) drankje doen met Max Verstappen op de Red Bull fabriek

Afgelopen weekend schreef Max Verstappen weer eens geschiedenis met zijn winst bij de Grand Prix van Canada. De Nederlander haalde zijn 41ste overwinning binnen, waardoor hij op gelijke hoogte gekomen is met de legendarische Ayrton Senna.

Tegelijkertijd was de overwinning de 100ste in de geschiedenis van Red Bull Racing. Na Ferrari, Williams, McLaren en Mercedes is RBR het vijfde team dat die grens wist te doorbreken.

F1 Authentics veiling

Red Bull zet het behalen van de mijlpalen kracht bij met een veiling via F1 Authentics. Het centrale item van de veiling is de overall gedragen door Verstappen tijdens de Grand Prix van Canada, maar er zijn nog veel meer extra's. De winnende bieder wordt namelijk uitgenodigd op de fabriek van Red Bull in het Britse Milton Keynes.

Max zal de overall persoonlijk van een handtekening voorzien en even keuvelen met de winnaar in een Meet & Greet. Vervolgens wordt de gelukkige koper rondgeleid over het Red Bull Technology Campus. Wellicht een goede optie voor ene T. Wolff...

Het goede doel

Uiteraard draait de veiling niet om het slinks bijvullen van het F1-budget. De opbrengst gaat naar de Red Bull's Wings For Life, een stichting gericht op het genezen van dwarslaesie en andere verwondingen aan de ruggengraat. Als sponsor van allerlei extreme sporten heeft de drankjesfabrikant er immers helaas maar al te vaak mee te maken.

Het hoogste bod op de overall is op dit moment 35.500 pond, omgerekend zo'n 41.000 euro. Een drankje doen met de regerend wereldkampioen doe je dus niet voor een prikkie.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool, F1 Authentics