Rezvani wil met Kalashnikov schieten op Elon Musks Tesla Cybertruck

Omdat het glas van de Tesla Cybertruck tijdens de presentatie van zijn kogelwerende eigenschappen al brak, wil concurrent Rezvani wel eens zien wat de truck tegen een AK-47 in kan brengen. De Rezvani Tank is echt bulletproof, dus ze dagen Elon Musk uit voor een duel.

Rezvani Cybertruck

We kennen Amerikaanse ondernemer Ferris Rezvani van zijn Rezvani Beast Alpha en vooral van de Rezvani Tank. Die laatste is een tamelijk lelijk vormgegeven SUV die als voornaamste eigenschap heeft dat hij tegen kogels kan. Is handig als je meer vijanden dan vrienden hebt.

Tot vorige week opereerde Rezvani in een soort van vacuüm, want vrijwel niemand anders bouwde een 'truck' die overal tegen kan. Maar toen kwam Elon Musk met zijn Tesla Cybertruck. Die machine houdt de gemoederen in autoland de laatste dagen nogal bezig, want hij zou extreem duurzaam zijn. Dat bleek al na een paar minuten danig tegen te vallen, maar toch. Daarna kwam de video waarin de Cybertruck een Ford F-150 wegtrekt, maar die video moet opnieuw, van Neil deGrasse Tyson.

Nu is Ferris Rezvani opgestaan met zijn mening. Volgens de Amerikaan is de Cybertruck de slechtst ontworpen auto aller tijden en hij biedt aan om het ontwerp te verbeteren. Dat is echter niet het enige, want hij stelt ook voor om een schietwedstrijdje te doen. Tesla mag de stalen ballen meenemen om naar de auto's te gooien, dan komt Rezvani met de Kalashnikov AK-47 die ze gebruiken om hun voertuigen te testen.

Tja Elon, dat kan je verwachten als je zegt dat je een bullet proof wagen hebt gemaakt.