Hoera! Zwitsers wissen mannen van verkeersborden

Eindelijk! Zwitsers hebben een methode verzonnen waardoor mannen eindelijk verkeersborden gaan herkennen. Ze hebben de mannelijke poppetjes op de verkeersborden door vrouwen. Oh wacht, dat is niet de reden? Het is SJW-geneuzel.

Vrouwen op zebrapad

Genève heeft een vrouwelijke burgemeester die belangrijke zaken aanpakt en kennelijk heeft de stad in het miljonairsland geen echte problemen. Burgemeester Sandrine Salerno (socialist) heeft besloten dat de verkeersborden in haar stad te seksistisch zijn, er staan immers alleen maar mannetjes op.

In een kloek besluit heeft ze geregeld dat minimaal de helft van de mannetjes nu vervangen is door vrouwtjes. En, oh vrije normen, er is zelfs een lesbisch stel dat hand in hand op het zebrapad loopt. Wat een vooruitgang!

Volgens de gemeente is de toevoeging van zes soorten vrouwen aan de borden een actie om de zichtbaarheid van vrouwen in de openbare ruimte te vergroten.  In onze simpele mannelijke gedachte kunnen wij alleen maar bedenken dat de vrouwelijke verkeersborden wellicht mannen eerder zullen opvallen. Misschien wordt het nog veiliger ook door dit woke SJW-geneuzel.