Hoera. Er is ook goed nieuws: Rich Energy is leverbaar

Ruim een jaar nadat Rich Energy in de Formule 1 stapte als hoofdsponsor van Haas, is het energiedrankje nu dan ook echt leverbaar. Tenminste, dat zegt Rich Energy. Mooi nieuws in tijden van coronavirus. Nee mensen, nu niet meteen gaan hamsteren.

William Storey - Rich Energy

Goed nieuws voor iedereen die houdt van extreem langzame energiedrankjes! Met ruim een jaar vertraging is Rich Energy nu eindelijk leverbaar. Vooralsnog moet je het bestellen op de site van Rich Energy zelf, maar ze beloven binnenkort ook in de winkels te liggen. Laten we hopen daqt het niet net zo gaat als bij de vorige keer(en) dat de aankondigden binnenkort dan echt wel echt leverbaar te zijn.

Vooral de laatste keer was het hilarisch. Toen had iemand (William Storey?) zelf het een blikje in het koelschap van een benzinestation gezet. Dat telt natuurlijk niet als "in de winkels liggen".

Het verhaal van Rich Energy kwam onlangs nog groot aan bod in het tweede seizoen van Drive to Survive op Netflix. In de aflevering die over Haas F1 ging, kwamen zowel Gene Haas, als Günther Steiner aan het woord over de energiedrankjesfabrikant. Het grootste gedeelte ging echter over het gestuntel tussen Romain Grosjean en Kevin Magnussen. De rivaliteit tussen de rijders en alle ophef rondom het wel of niet bestaan van Rich Energy en de ruzies die William Storey met Red Bull maakte zal het team niet echt geholpen hebben in 2019.