Nu is Rich Energy weer boos dat naam niet op Haas F1-wagen staat

Haas en Rich Energy, het is een never ending stor(e)y. De excentrieke baas William Storey zat gisteren tijdens de Grand Prix kennelijk weer achter zijn Twitter-account, want hij beklaagde zich dat de naam Rich niet meer op de wagens van Haas staat.

Haas

In de week voor de Grand Prix van Singapore leek het erop dat de soap tussen Rich Energy en Haas eindelijk afgelopen was. Het Amerikaanse raceteam meldde dat de overeenkomst op een vriendschappelijke manier tot een einde was gekomen. Sinds de vorige GP rijden de auto's van Haas daarom met een livery waarop de naam Rich Energy ontbreekt. 

Kennelijk was (voormalig?) CEO William Storey tijdens het vorige weekend van de aardbodem, want hij merkte pas tijdens de Grand Prix van Rusland dat de naam Rich niet meer gemeld werd.

Vervolgens ging het Twitteraccount van de 'premium' energiedrankjesfabrikant vrolijk door met tweets over de race. Bijzonder, want er zijn kennelijk twee bedrijven die claimen dat ze Rich Energy zijn. Eén daarvan heeft toegang tot het Twitterkanaal, terwijl we van het andere bedrijf eigenlijk niets horen. Het heeft er alle schijn van dat William Storey nog steeds aan de touwtjes trekt op Twitter. Wat hij daarmee opschiet is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk komt het binnenkort weer tot een rechtszaak. Aangezien Storey niet echt een goed track record heeft met winnen van rechtszaken, zal ook deze vast niet in zijn voordeel eindigen.

Dan is er nog een ander probleem: zou Haas ooit geld hebben ontvangen van Rich Energy? Ook de kans daarop is niet heel groot. Althans, als we deze redacteur van het bekende Britse automagazine EVO mogen geloven. Zij ontvingen nooit geld voor een paar advertenties die Rich in het blad plaatste. Dit verhaal blijft maar doorgaan...