LIVE. De tweede Britse GP van 2020: 70th Anniversary GP

De zon schijnt in Silverstone, Nico Hülkenberg staat op P3, met Max Verstappen op P4. Vooraan zijn het uiteraard de Mercedessen van de Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Het is tijd voor de tweede Britse Grand Prix die in het teken staat van de 70ste verjaardag van de Formule 1.

Max Verstappen
  • Max Verstappen Max Verstappen
  • Red Bull Racing Red Bull Racing

Vorige week werd Max Verstappen door een mazzeltje met de banden uiteindelijk tweede. Weliicht zit er vandaag meer in, maar de banden zijn nog zachter en de temperatuur is nog hoger. Verstappen start op de hardste banden, als enige. Het zijn de mediumbanden van vorige week, dus hij weet wat hij ermee kan. Op plaats drie staat Nico Hulkenberg in de namaak-Mercedes van Racing Point. Zou de Duitser ein-de-lijk een podium gaan halen in zijn mogelijk laatste kans om op het podium te eindigen. Hij gaf voor de race in ieder geval aan dat hij de deur in ieder geval niet dichtgooit voor Max Verstappen. Dit wordt leuk, HUP NICO.

Livestreams

Uiteraard kijkt u de Grand Prix van 2020 live op Ziggo kanaal 14. Maar wellicht bent u even ergens waar geen bereik is, of u verstaat plotseling geen Nederlands meer, dan helpt Sky.

UPDATE

Max Verstappen wint de GP in Silverstone.

  • Red Bull Content Pool