Hurry! Koop Donald Trumps Rolls-Royce-vluchtauto

Terwijl Donald Trump zich in het Witte Huis verschanst omdat hij niet kan verliezen, stort zijn droomwereld om hem heen in. Een mooi moment om als een geest in de nacht te verdwijnen. Met een fantoom. Oftewel een Rolls-Royce Phantom, dit is hem.

Rolls-Royce Phantom

Er zijn hier al meer voormalige auto's van Donald Trump voorbij gekomen. Van de oude Beast, tot de nieuwe Beast en van zijn Cadillac en Chevrolet tot de fake motorcade waarmee hij in 2017 aantrad en de echte waarmee hij in 2018 naar de buren reed. Oh, en er was een Lamborghini. Een Rolls-Royce was daar echter nooit bij. Maar The Donald heeft ook het Engelse luxemerk wel eens onteerd met een aanschaf. Dit is de Rolls-Royce Phantom waarmee Trump na 2010 rondreed.

Vluchtauto

Na de bestorming van het Capitool gisteren in Washington D.C. kan president Trump beter maken dat hij wegkomt. De hordes aanhangers waren dan wel te groot voor de onderbezette Capitol Police, het was nog steeds een kleinere groep dan ooit bij de inauguratie van Barrack Obama te gast was.

Trump kan daarom op zijn eigen oude auto bieden bij Mecum Auctions. Hij betaalt dan wel veel te veel voor de wagen. De verkoopschatting van het veilinghuis is een prijs van tussen de $300.000 en $400.000. Dat is zelfs voor een Rolls nogal veel geld. Zeker voor een exemplaar uit 2010, dat normaal gesproken ergens rond de $150.000 kost, wat ons nog steeds aan de hoge kant lijkt voor een 10 jaar oude Roller.

Tja, u moet toch wat over hebben voor een instructieboekje van een auto waar de handtekening van Trump op staat.

Nieuws
  • Mecum