Man geeft roze Chiron Sport als Valentijnscadeautje

Tevreden met je bos bloemen en doos chocola? Deze unieke Silk Rose Bugatti Chiron Sport overtreft alle standaard Valentijnscadeautjes.

Man geeft roze Chiron Sport als Valentijnscadeautje

Liefde is niet uit te drukken in geld, maar dat betekent niet dat je het niet kunt proberen. Een klant van de exclusieve autodealer H.R. Owen in Londen leek het leuk om een poging te doen. Samen met specialisten van de dealer selecteerde de man speciale kleuren om een unieke Bugatti Chiron Sport te creëren.

Als basiskleur kreeg de auto Matt Blanc, niet per se de meest spannende kleur. De tweede Silk Rose-laklaag gaf de auto zijn unieke, glamoureuze uitstraling. De kleur is terug te vinden op de achterste helft van de auto, de sideskirts en voorbumper, de wielen en de spiegels.

Alice

Van binnen zien we een soortgelijke combinatie. Comfort-stoelen met Gris Rafale-leer zijn aangevuld met roze stiksels, terwijl de hoofdsteunen voorzien zijn van het roze opschrift 'Alice'. De naam vind je ook terug op de aluminium stootlijsten, gespoten in dezelfde Silk Rose-lakkleur. De kleurencombinatie geeft de brute hypercar een eigenaardige Barbie-look.

Prijsje

Zoals je mag verwachten kost de one-off Bugatti ietsje meer dan een dozijn rozen en een doosje Merci. De Chiron Sport heeft een basisprijs van €2.65 miljoen euro. Door lichtgewicht wielen, carbon stabilisatorstangen en ruitenwissers en een lichter uitlaatsysteem met vier pijpen bied de Sport een gewichtsbesparing van 18 kilo voor ten opzichte van het standaard model.

Het vermogen is hetzelfde gebleven: de W16 levert nog steeds 1.500 pk. De topsnelheid ligt op zo'n 420 kilometer per uur. Meer dan snel genoeg dat niemand de verschrikkelijke kleurencombinatie kan zien..

Cargasm
  • Bugatti