Dit is de beste grasmaaier aller tijden

Dat zijn niet onze woorden, maar die van Ginger Billy. De maffe redneck heeft de ultieme grasmaaier gebouwd.

Dit is de beste grasmaaier aller tijden

Grasmaaien in de gloeiende hete zon kan best een kutklus zijn. Je zweet je te pletter, raakt al snel verbrand en je verveelt je dood. YouTuber Ginger Billy had er schoon genoeg van en besloot er iets aan te doen. Zelfs dure zitmaaiers waren voor hem niet goed genoeg. Daarom kwam hij met de innovatieve Ron Beer.

De Ron Beer is het ideale alternatief voor een zitmaaier.

Pride

De Ron Beer is gebaseerd op een Ford Festiva, een kleine hatchback die we in Europa kennen als de KIA Pride en Mazda 121. Billy heeft het autootje omgebouwd naar een pickup en de achterwielen verwijderd. Onder de achteras werd de maaier gemonteerd, aangedreven door een 600 cc Briggs & Straton eencilinder die uit de kofferbak steekt. Met een tweede sleutel en killswitch is de maaier gewoon van binnenuit te starten. Geen gegoochel met trekkabels dus.

Alleen maar voordelen

Billy Ginger ziet alleen maar voordelen in de Ron Beer: je zit uit de zon, je hebt een radio, je kunt een maatje meenemen en met een hand rijden terwijl je met de andere ijskoud bier drinkt. Perfect. We wachten met smart totdat Billy de Ron Beer op de markt brengt. Bekijk de uiterst professionele promo hieronder.

Algemeen
  • Ginger Billy