Griekse agent gaat los op Mercedes SL van politiechef

Op het Griekse eiland Rodos is een lokale agent volledig doorgedraaid. De man besloot zijn frustratie te uiten op de Mercedes SL van zijn baas.

Griekse agent gaat los op Mercedes SL van politiechef

Politiewerk is geen lichte bezigheid. Het is dus best te snappen dat je als agent af een toe een beetje gestrest bent. Een Griekse diender maakte het echter wel heel erg bont. Met behulp van zijn Mitsubishi L200 'Warrior' pickup en een flinke mokerhamer ging de man voor de trap van het politiebureau tekeer tegen de witte Mercedes SL van zijn baas.

Zware schade

Na de auto enkele keren geramd te hebben stapt de agent uit en gaat verder met de hamer. De R230-generatie SL werd bij het incident grondig vernield; er zat uiteindelijk bijna geen enkel ongeschonden paneel meer op. Bovendien werd de ophanging zwaar beschadigd nadat de Mitsubishi de cabrio tegen een verhoogde stoeprand ramde.

Nadat de auto voldoende beschadig was stormde de agent het bureau binnen, waar hij de deur van het kantoor van zijn chef uit z'n scharnieren sloopte. Na een scheldkannonade en enkele bedreigingen aan het adres van de politiechef werd de doorgedraaide agent ingerekend.

Ironisch

De reden achter de maniakale actie van de agent is toch best wel ironisch te noemen. De man verloor zijn zelfbeheersing nadat zijn chef hem een psychische evaluatie verplicht had. Iets zegt ons dat de beste man een punt had. De agent heeft onder andere vernieling van prive-eigendom, mishandeling en poging tot serieuze verwonding aan zijn broek gekregen. Hij mag zijn rechtszaak in hechtenis afwachten.

Algemeen
  • Rodiaki
  • Ροδιακή Εφημερίδα