Supra springt 30 meter voor commercial

Een nieuwe commercial rond de Toyota Supra vroeg om een flink aantal stunts. Daar hoorde een sprong van 100 voet (30 meter) bij. In plaats van lui te photoshoppen werd er gewoon een echte Supra de schans op gelanceerd.

Supra springt 30 meter voor commercial

In het huidige klimaat is het knap lastig om een echte sportwagen te promoten. Je moet je immers toch aan de verkeersregels houden. Geen gedrift, geen hoge snelheden en geen jumps. De Amerikaanse afdeling van Toyota doet z'n best om die dingen toch te laten zien zonder de managers aan het gillen te krijgen.

Om de Supra de hemel in te prijzen werd gebruikt gemaakt van een beetje Knight Rider-magie. Een vrijwel standaard Zupra kreeg een rolkooi en gewicht in de kont mee en werd een flink springschans op geknald. De auto knalt dwars door wit poeder (voor een cool effect) en landt in een enorme stapel kartonnen dozen.

The Pitch

Voor het filmpje werden de dozen natuurlijk gewoon weggetoverd, maar het toch verdient Toyota respect. Ze hadden het de stagiaire de stunt ook kunnen laten animeren zonder ooit een auto op de grond te zetten. Het resultaat is ook niet onaardig: onder de titel The Pitch doet Toyota USA z'n best om leuk en grappig te zijn.

Algemeen
  • PapadakisRacing