VIDEO: flashende fan stuurt Russische rallyrijder de berm in 

Amateur-rallyrijder Viktor Osmanov kwam een wel heel uitdagende bocht tegen in zijn pacenotes. Nadat een baldadig fan haar shirtje optrok kon hij zijn rempunt even niet meer vinden.

VIDEO: flashende fan stuurt Russische rallyrijder de berm in 

Rallyrijden is al lastig genoeg. In plaats van een net aangeveegd circuit knal je meestal volgas door dichte bossen op allerlei ondergronden en onder allerlei omstandigheden. De bochtencombinaties worden zelfs zo snel op je afgevuurd dat je een navigator nodig hebt.

Zelfs de beste bijrijder kan echter niet alles meenemen in zijn notities. De compagnon van Russische coureur Viktor Osmanov had bijvoorbeeld geen rekening gehouden met de acties van een hitsige fan.

Doodnormaal

De fout kostte Osmanov waardevolle seconden en een tweede plek in het klassement, maar de Rus kon naderhand hartelijk om het incident lachen. Tegenover The Sun gaf hij toe dat flashende fans in alle soorten en maten tijdens Russische rallies namelijk doodnormaal zijn:

"Deze was onverwacht. Ik zag haar en ik maakte een fout bij het insturen. Als ze later verschenen was hadden we samen gelachen. Maar niemand had er een probleem mee."

"Fans halen vaak dat soort streken uit. Ik heb naakte mannen gezien en meiden die met hun bh zwaaien."