Charles Leclerc en Carlos Sainz onderuit bij voetbalwedstrijd

Bij een benefietwedstrijd in Monaco hebben de Ferrari-rijders flink gras gehapt. Carlos Sainz moest het veld zelfs met een blessure verlaten.

Charles Leclerc en Carlos Sainz onderuit bij voetbalwedstrijd

Gisteravond was het tijd voor de jaarlijkse benefietwedstrijd in Monaco. Een team van Formule 1-coureurs en andere prominente racers nam het op tegen een team van andere celebrities voor het goede doel.

Aan de F1-kant waren Stefano Domenicali, Fernando Alonso, Antonio Giovinazzi, Pierre Gasly, Charles Leclerc en Carlos Sainz van de partij, aangevuld met drievoudig Moto GP-kampioen Jorge Lorenzo. De celebrities hadden als grootste name tennis-ster Novak Djokovic.

Voetbal, Ferrari-stijl

Ondanks de vriendschappelijke insteek van wedstrijd kwam de match bij de mannen van Ferrari toch best hard aan. Al na anderhalve minuut moest Charles Leclerc even gras happen na een fikse tackle.

Ongeveer een uur later zat teamgenoot Carlos Sainz zelfs aan de zijlijn met een niet nader genoemde beenblessure. De Spanjaard hervatte de wedstrijd niet, wat wees op een toch vrij forse klap.

Niet handig

Italian Jesus blijft voorlopig nog even op de achtergrond.

Met nog maar een paar dagen tot de start van het Grand Prix weekend komen de tuimelingen van Karel & Karel niet echt lekker uit. Met name de beenblessure van Sainz is niet bepaald handig op het intensieve stratencircuit. Er is gelukkig echter geen reden om aan te nemen dan de Spanjaard de race zal moeten missen. Misschien de volgende keer toch iets minder fanatiek, hè Carlos?

Formule 1
  • Sky Sports, Scuderia Ferrari