Zien: Dit is de bloedmooie nieuwe vriendin van Carlos Sainz

De Spanjaard heeft een Schotse schone aan de haak geslagen.

carlos sainz vriendin

Van relatiegeruchten over Fernando Alonso en Taylor Swift tot Lewis Hamilton en Shakira: er was veel te beleven voor de glamour-liefhebbende Formule 1-fan tijdens de eerste helft van dit seizoen. Voor Carlos Sainz begon het jaar minder rooskleurig. Hij zag zijn langdurige relatie met Isa Hernaez na zeven jaar stranden. Toch lijkt het er niet op dat de Spanjaard lang bij de pakken neer is gaan zitten. Hij wist namelijk binnen twee maanden het Schotse supermodel Rebecca Donaldson aan de haak te slaan. Een klassieke schoonheid die onlangs als een heuse Bond Girl te zien was in een nieuwe reclame voor de Ferrari Roma Spider.

Hoog tijd om je aan deze prachtige dame voor te stellen.

Schotse schone

Rebecca Donaldson is een 28-jarig model. Ze begon haar carrière op 17-jarige leeftijd nadat ze werd ontdekt tijdens een schoonheidswedstrijd. Daarnaast is ze oprichter van het sportkledingmerk Muse, waarmee ze begon tijdens de Coronapandemie. Sainz werd in juni voor het eerst met het supermodel gesignaleerd. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam dat zijn relatie met journalist Isa Hernaez voorbij was. Maar genoeg gepraat, tijd voor de beelden:

Feit of sainzatie?

Nu je hebt kunnen genieten van al het moois dat de Instagram-pagina van Rebecca te bieden heeft, moeten we toegeven dat het stel hun relatie nog niet officieel heeft bevestigd. Wel werd de Schotse schone de afgelopen tijd regelmatig in de coulissen gespot bij Ferrari om Sainz aan te moedigen. Zo was ze onder andere aanwezig tijdens de Grand Prix van Silverstone. Ook buiten raceweekends wordt het tweetal regelmatig samen gespot. Afgelopen weekend nog als we Twitter moeten geloven. Daar gaan beelden rond van het stel tijdens een romantisch boottochtje. Dus trek je eigen conclusies maar.

Formule 1
  • NLBeeld, Instagram