Dronken spookrijder belt politie met klacht over spookrijders (video)

Een Amerikaanse totaalmalloot maakte het wel heel erg bont. De beschonken bestuurder belde namelijk de politie om een spookrijder aan te geven, zonder zich te realiseren dat hij het zelf was.

Dronken spookrijder belt politie met klacht over spookrijders (video)

Een automobilist in de Amerikaanse staat Nebraska kreeg de schrik van zijn leven toen hij een spookrijder tegenkwam. De beste man belde meteen de lokale politie om aangifte te doen van het incident.

De tegemoetkomende bestuurder reed hem 'bijna van de weg' en zorgde voor een gevaarlijke situatie. Toen agenten van de Lancaster County Sheriff's Office poolshoogte gingen nemen troffen ze echter een compleet andere situatie aan dan door de beller geschetst was.

Twilight Zone

De man die de spookrijder gemeld had bleek namelijk zelf Highway 77 vanaf de verkeerde kant opgereden te zijn. Na zijn aanhouding realiseerde de bestuurder van de grijze Subaru Impreza zich wat er gebeurd was. Op de vraag waarom hij aangehouden was antwoordde de man gelaten met: 'Ja, omdat ik aan de verkeerde kant van de weg zat'.

Dat moment van helderheid bleek een unicum te zijn. De man had namelijk twee keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. Dat verklaarde meteen zijn tripje naar de Twilight Zone. Volgens de Subaru-rijder had hij echter gewoon een afrit gemist.

Algemeen
  • Lancaster County Sherriff's Country