Italiaanse BMW-rijder ramt dwars door blokkeerhippies (video)

Een Italiaanse automobilist kon geen geduld opbrengen voor een blokkeeractie op de snelweg. De beste man zette zijn dikke BMW in de Drive en baande zich een weg door de muur van hippies.

Italiaanse BMW-rijder ramt dwars door blokkeerhippies (video)

Er lijkt tegenwoordig geen dag voorbij te gaan zonder dat er ergens in de westerse wereld een drukke weg verstopt wordt met oranje hesjes en smerige dreadlocks. Verschillende internationale klimaatgroeperingen zijn er heilig van overtuigd dat de wereld over een paar jaar zal vergaan en dat de enige manier om de planeet te redden het irriteren van de gewone man is.

Het geduld van die gewone man begint echter langzamerhand op te raken. Voorbeelden uit Engeland, Portugal en Duitsland hebben al laten zien dat de blokkeeracties niet langer zonder enige tegenstand kunnen plaatsvinden.

Italian Job

Aan dat lijstje kunnen we nu Italië toevoegen. Een filmpje vanaf de autostrada toont een zeer gefrustreerde bestuurder van een BMW 2-serie die helemaal klaar is met de klimaclowns voor zijn neus.

De man begint de activisten voor zijn auto weg te slepen, maar die actie heeft uiteindelijk weinig effect. Daarop besluit hij de neus van zijn Bimmer in te zetten om een gat te creeeren. Na wat tegenstribbelen van de mueslimaniakken breekt hij er toch door. Het is niet bekend of zijn goede voorbeeld opgevolgd werd, maar de BMW-rijder kon zelf in ieder geval weer lekker doorkarren.