Koers Tesla bereikt $420,69, Elon Musk hinnikt als een puber

'Haha, four-twenty.' 'Haha, sixty-nine!' ~Yung Musk, waarschijnlijk.

The dude abides

De koers van het aandeel Tesla gaat momenteel als een malle. All-time high na all-time high wordt gebroken, vorige week ging een stukje TSLA voor het eerst ooit door de $400-grens. Niet slecht voor een aandeel dat in juni nog onder de $200 noteerde. Inmiddels is de koers bij de magische $420 aangekomen. U kent het wellicht als het algemeen geaccepteerde tijdstip (16:20) onder stoners om hun reeferino's aan te steken. Iets waar Musk ook niet vies van is

Enfin, het feit dat er $420 op de koersborden staat is natuurlijk niet ongemerkt aan Musk voorbij gegaan. De man is weliswaar druk, maar er is altijd tijd om eindeloos je pagina te verversen tot er een mooie double whammy van $420,69 ge-screenshot kan worden, en hiermee de tweeps gek te maken. En daarvoor tikken we even op de rand van onze spreekwoordelijke hoed. Stay childish, Elon.

Overigens is $420 precies het bedrag waarvoor Musk aangaf/gokte een buyout te hebben, zodat Tesla van de beurs gehaald kon worden. We weten allemaal hoe dit afliep. De beurswaarde van Tesla ligt ondertussen op een flinke $75 miljard.