Lachgasonrendabele richt ravage aan in Rotterdam

Asomobilisten bestaan ondanks de coronacrisis nog steeds. Terwijl iedereen netjes thuis blijft, rijden de lachgassers ballonnenzuigend door de stad met hun auto. Maar dat kan niet, bewees een Rotterdamse aso vanmorgen om 08:15 uur wederom. Hij crashte op de Rochussenstraat tegen een hele rij auto's

Lachgasonredabele

Parkeren op de hoek van de 's-Gravendijkwal en de Rochussenstraat in Rotterdam is een listige onderneming. Bewoners merkten het al jaren, maar de laatste weken is het wel erg vaak raak. Lachgassiërs vliegen uit de bocht en rammen daar vaak een hele rij geparkeerde auto's.

Woensdagmorgen om 8:15 uur was het weer eens raak met een doorgegaste sukkelaar in een Nissan Qashqai. Hij kwam vanuit de richting van de Maastunnel veel te hard de Rochussenstraat opgegast (mag u zelf bepalen of het zijn rechtervoet op het gas was of zijn mond aan het gas). De fopterreinwagen haalde de bocht niet en ging off road. Helaas voor de buren stond daar een lading blik.

Lafgas

Maar liefst vijf auto's raakten beschadigd door de crash. Het ziet er naar uit dat de arme Citroën C1 niet meer te redden is. Maar ook de Opel Astra raakte bij de klap zwaar beschadigd. De Volkswagens Up en Golf, plus de Toyota CRV lijken er beter af te zijn gekomen.

De lachgasser blijkt ook lafgas gebruikt te hebben, want hij sprintte er na de crash vandoor. Want waarom zou je de consequenties van je daad onder ogen zien? Het is te hopen dat de dader snel gepakt wordt en totaal uitgeknepen wordt totdat alle schade is terugbetaald. De politie heeft inmiddels met de eigenaar van de Nissan Qashqai gesproken, maar het is (bij de redactie) niet duidelijk of hij ook de lachgasonrendabele bestuurder was.

© Autobahn
© Autobahn
© Autobahn
© Autobahn
© Autobahn
© Autobahn
© Autobahn
© Autobahn
Nieuws
  • Autobahn