Aquablauwe Aventador krijgt kusje van Fiesta

In Manchester werd een zilvergrijze Ford Fiesta iets te opgewonden van een Lamborghini Aventador die er voor reed. Een tik tegen de kont van de Lambo was het gevolg.

Aquablauwe Aventador krijgt kusje van Fiesta

Het gebeurde allemaal in het pittoreske Cheetham Hill, Manchester, Engeland. Instagram persoonlijkheid en wisselkoers-expert sebastiendub reed op zijn dooie gemak met zijn aquablauwe Lamborghini Aventador SV Roadster door de stad. Dat ging natuurlijk niet met een slakkengangetje, maar het bleef relatief gezien binnen de perken.

Totdat Sebastien na flink optrekken besloot linksaf te gaan. De achteropkomende zilvergrijze Ford Fiesta had niet gerekend op de stevig remmende Lambo en knalde roemloos tegen de staart van de Aventador aan. De bestuurder van de Ford leek even in shock te zijn, maar ging er alsnog vandoor.

Wie is er fout?

Het is in zo'n geval makkelijk om de schuld te leggen bij de 'aso' in de peperdure supercar die te hard rijdt en vervolgens hard remt. Maar achteropkomend verkeer heeft in principe altijd schuld. De Fiesta had in ieder geval meer afstand kunnen houden.

Volgens Sebastien is het echter duidelijk: de Ford-coureur was met zijn telefoon bezig om zijn Lamborghini te filmen, was daardoor afgeleid en hield niet genoeg afstand om op tijd te kunnen stoppen.

Hoe het ook zij, vluchten van de plaats van een ongeluk is nooit goed te praten.

Opsporing verzocht

Sebastiendub heeft maar een deel van het kenteken kunnen noteren. De Fiesta rijder is dus nog op de vlucht, maar het internet help al mee om de brokkenpiloot te identificeren. In de tussentijd is Sebastien bezig zijn aangeslagen Lambo weer terug op de weg te brengen.

Algemeen
  • Supercar Fails, sebastiendub via Instagram