VIDEO: Toto Wolff doet taxiritje met Pep Guardiola 

Het Mercedes opperhoofd stapte in Abu Dhabi zelf even achter het stuur om Man City's manager Pep Guardiola even alle hoeken van de baan te laten zien.

VIDEO: Toto Wolff doet taxiritje met Pep Guardiola 

Toto Wolff kennen we inmiddels al zo lang als een topmanager dat het makkelijk is om te vergeten dat de boomlange Oostenrijker ooit aan de andere kant van de pitmuur actief was. In zijn jongere jaren was Toto immers een fervent racer, met een grote obsessie voor de beruchte Nürburgring Nordschleife. Pas na een bijzonder zware crash op de Groene Hel besloot hij dat hij beter paste achter een versterkt bureautje.

AMG taxirit

Een teambaas met rijtalenten komt goed uit voor wanneer de coureurs en reserves een keer te druk zijn voor PR-geneuzel. In Abu Dhabi besloot Toto dan ook zelf een taxirit te verzorgen voor teamgast Pep Guardiola. Met een geprepareerde AMG GT R liet Wolff de Spaanse manager van Manchester City FC alle hoeken van het Yas Marina circuit zien.

Nadat Pep zijn volste vertrouwen in hem gelegd had ging Wolff even lekker los. Net zoals Lewis Hamilton met zijn onder dubieuze omstandigheden gehuurde Skyline legde de Oostenrijker een paar dikke plakken rubber neer. Guardiola vroeg zich al meteen af waarom Toto niet zelf Grand Prix rijdt. Dat moment is echter al geweest voor Toto. Al met al was het weer prima content voor de social media feeds van Mercedes.