Deze Honda Accord Coupe heeft teveel gehamsterd

Wat doe je als je geen pickup of busje hebt? Simpel: je knalt een plank op je Honda en begint te stapelen.

Deze Honda Accord Coupe heeft teveel gehamsterd

In Amerika is het bijna niet voor te stellen dat iemand laadruimte tekort komt. Vrijwel iedereen heeft immers wel een dikke pickup of gigantische SUV op de oprit. Toch kan het voorkomen dat je meer mee wil nemen dan je bergen kan. De eigenaar van deze zwarte Honda Accord Coupe in Garland, Texas liet zich echter niet uit het veld slaan door een gebrek aan laadruimte.

India-style

Met behulp van wat lijkt op een enorm stuk hout en flink wat spanbanden is de Honda omgetoverd tot overbeladen pakezel. We zien verschillende plastic dozen, een matras, een stoel en wat lijkt op een rolstoel of vouwfiets op de zelfgebouwde dakdrager.

Waarschijnlijk zijn de spullen niet allemaal op dezelfde plek gekocht, waardoor we de indruk krijgen dat de arme Accord al een tijdje zo rondrijdt. Het lijkt nog het meest op de volgepakte vrachtwagens die je in landen als India tegen kunt komen.

Walmart-special

Wat de eigenaar van de Honda bezielde weet niemand, maar de plek waar de auto aangetroffen werd geeft al een kleine hint. De Honda stond namelijk zo te zien fout geparkeerd op een gehandicaptenplek bij de plaatselijke Walmart. Dat zegt volgens ons al genoeg.

Algemeen
  • ViralHog