Max Verstappen naar Los Angeles om F1-show te geven

Formule 1 leeft nog niet echt onder de Amerikanen en dat is jammer omdat het land volgende de Grand Prix organiseert. Daarom sleurt Liberty Media een paar auto's en wat coureurs naar Los Angeles om een demo te geven. Max Verstappen is erbij, opvallend genoeg Lewis Hamilton niet.

Max Verstappen

Vooral de afwezigheid van Lewis Hamilton in Hollywood is opvallend. De Britse regerend (en komend) wereldkampioen is doorgaans in LA om daar te minglen met de sterren, en nu ineens niet. De demonstratie op Hollywood Boulevard wordt bij Mercedes gedaan door Valtteri Bottas. Misschien vindt Hamilton het te milieuonvriendelijk om met een oude V8 door Prius-city te rijden.

Wel aanwezig -naast Valtteri Bottas- zijn Max Verstappen en Daniel Ricciardo. Het olijke duo van Red Bull en Renault mag donuts draaien om de Amerikaantjes warm te draaien voor de F1. 

Het is wel opmerkelijk dat de FIA altijd de eerste is om Max Verstappen te straffen voor het op of over het randje van wat mag rijden. Dat maakt hem een populaire rijder, die vervolgens overal mag komen opdraven om reclame te maken voor het racen.