'Straya mate: Australier krijgt geen ijsje, trekt burnout en draait de bak in

Een man in Adelaide kreeg in een lokale drivethrough the horen dat er geen softijs meer was. Zijn reactie was typisch Ozzy.

'Straya mate: Australier krijgt geen ijsje, trekt burnout en draait de bak in

Effe lekker een ijsje halen bij de drive through op een hete dag, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Soms is de machine echter leeg of kapot en kan de lokale Mac je geen sundae aansmeren. De meeste mensen mopperen wat en gaan verder met hun dag, maar een man in het Australische Aberfoyle Park, net buiten Adelaide had een heel andere reactie.

Bogan

Als een echte bogan (aso) begon de man met zijn Nissan Pathfinder meteen rookgordijnen te leggen recht voor het loket. De mafkees kroop met spinnende wielen door de drive through en ging uiteindelijk verder op straat. Na verschillende meldingen van bezorgde buurtbewoners werd de politie ingeschakeld. De Nissan-rijder was inmiddels flink wat straten verder, nog steeds in burnout-modus.

Alcoholslot

Na het zien van de politie draaide de man de Pathfinder om en sloeg op de vlucht. De agenten volgden hem naar zijn huis, waar hij uiteindelijk in de badkamer ingerekend werd. De man weigerde een alcoholtest af te nemen, waardoor de politie zich genoodzaakt zag de man te arresteren.

De wegpiraat werd misbruik van een voertuig, negeren van een stopteken, belemmering van de politie, het weigeren van een ademtest en het omzeilen van een alcoholslot ten laste gelegd. De man had al een veroordeling voor rijden onder invloed op zijn strafblad, waardoor zijn Nissan van een alcoholslot was voorzien. De auto werd in beslag genomen voor een periode van 28 dagen. De burnout-Ozzy zit voorlopig nog even vast.

Algemeen
  • 7NEWS Australia