Avante Design fixt neus BMW 4-serie

Is de gigantische grille van de 4-serie een breekpunt voor je? Dan kun je binnenkort aankloppen bij tuner Avante Design.

Avante Design fixt neus BMW 4-serie

Er is al veel gezegd en geschreven over de styling van de nieuwste BMW 4-serie. Op zich is een prima auto om te zien, maar de Duitsers vonden het nodig om er een gigantisch overdreven versie van de bekende 'nieren'-grille op te plakken. Dat verpest niet alleen de neus van de auto, maar brengt het hele ontwerp uit balans. Aangezien 'OK Boomer' BMW stug volhoudt dat dit de enige juiste manier is zijn 4-serie fans aangewezen op tuners om de fout van designer Lim Seung-mo te herstellen.

Widebody

De grille die tuner Avante Design installeert laat de 4-serie lijken op een soort van verkleinde 8-serie. Daar blijft het echter niet bij: de grille is onderdeel van een agressief widebody-pakket dat de auto bijna 18 centimeter breder wordt dan normaal. Naast de wielkastverbredingen zien we een gewijzigde voorbumper, sideskirts, motorkap en een flinke achterspoiler.

Twee smaken

Mocht je op de een of andere manier dan toch de voorkeur hebben voor de originele kleur, dan wil Avante je best een kit aanbieden waarbij deze intact blijft. Of je de grille ook los van de Need For Speed-modificaties kunt bestellen is niet bekend. Avante Design wil een gelimiteerde oplage van de kits gaan maken. Als ze slim zijn gooien ze de grille wel even in massaproductie. Dat lijkt ons toch een mooi gat in de markt.

Algemeen
  • Avante Design