Kijktip: Drive To Survive Seizoen 3 vanaf vandaag te zien op Netflix

Netflix' vermakelijke dramaserie over onze favoriete sport is sinds vandaag weer te zien. Het knotsgekke seizoen van 2020 biedt in ieder geval genoeg materiaal.

Kijktip: Drive To Survive Seizoen 3 vanaf vandaag te zien op Netflix

Met nog een dikke week tot de aftrap van het nieuwe seizoen is dit het perfecte moment om terug te kijken naar de hoogtepunten van 2020. Gelukkig staat Netflix voor de derde keer op rij voor je klaar. Met een gezonde dosis drama vertelt het derde seizoen van Drive To Survive de belangrijkste verhalen van een van de meest vreemde seizoenen uit de geschiedenis van de sport.

Genoeg materiaal

Ondanks de enorme dominantie van Mercedes gebeurde er in 2020 genoeg. In de tien aflevering tellende serie kun je alles nog een keer herbeleven: de afgelaste Grand Prix van Australië, Pierre Gasly's eerste overwinning, Valtteri Bottas leven in de schaduw, Ferrari's dramatische prestaties, Daniel Ricciardo's overstap naar McLaren, Lewis Hamiltons politiek activisme en Romain Grosjeans angstaanjagende crash.

Ook is er weer genoeg ruimte voor de heerlijke scheldkanonnades van iedereens favoriete teambaas: Guenther Steiner. De Haas-chef ontsloeg aan het einde van het seizoen zowel Romain Grosjean als Kevin Magnussen. Hoe dat precies ging zie je in aflevering 7. We zijn benieuwd hoeveel deuren er "fock-smashed" werden tijdens dat gesprek.

Verstappen

Voor de diehard Max-fans is er helaas niet veel te zien in Drive To Survive. De Nederlander had dan ook een vrij saai seizoen, gevangen in het gat tussen Mercedes en de rest. Buiten de rommelige race in Turkije, de dramatische races in Italië en de overwinning op Abu Dhabi had Netflix niet veel om mee te werken. Dat Max geen fan is van Netflix neiging om de waarheid hier en daar iets aan te dikken helpt ook niet mee. Maar niet getreurd: Verstappen heeft zijn eigen docu al.

Formule 1
  • Netflix
  • Formula 1