Schaf een goed gebruikte BMW M3 aan bij Copart

Onze favoriete handelaar in licht beschadigde supercars heeft weer eens een topaanbieding in de inventaris.

 Schaf een goed gebruikte BMW M3 aan bij Copart

De handel in exotische auto's levert eigenlijk altijd geld op, hoe zwaar ze ook beschadigd zijn. Althans, dat is de filosofie van de Amerikaanse firma Copart. Het bedrijf blijft ons maar verrassen met hun bereidheid om letterlijk alles aan te bieden dat ze kunnen vinden. Geen schade is te groot. Of je nu op zoek bent naar een in puin gereden Porsche 911 GT2 RS, een gehalveerde Ford GT of een compleet afgefikte McLaren GT, bij Copart zit je altijd goed.

BMW M3?!

Onze meest recente vondst in het aanbod van Copart is deze klomp verroest en verbrand staal en aluminium in Vallejo, Californië. De advertentie vertelt ons dat het gaat om een BMW M3 automaat uit 2008. Dat hadden we zonder die informatie nooit kunnen zien.

Zelfs de restanten van de geweldige vierliter V8 in het vooronder zijn onherkenbaar. Als we de eerste letters van het VIN-nummer pakken kunnen we het wel nog iets specifieker maken: het hoopje ellende was blijkbaar ooit een E93 cabriolet.

Kwart ton

Ondanks het feit dat er toch erg weinig over is van de dikke Beemer is Copart niet van plan het ding voor een kratje bier weg te doen. Het stuk schroot wordt doodleuk geschat op bijna een kwart ton in dollars. Je mag $23.180 uit je portemonnee trekken voordat je met de M3 naar huis mag. Mocht je dus nog een unieke, exclusieve en peperdure plantenbak zoeken, dan kun je hier een bod doen.

Algemeen
  • Copart