Max Verstappen's Red Bull RB14 te bewonderen in Batavia Stad

Met dank aan sponsor CarNext is Red Bull's strijdwagen van 2018 is vanaf vandaag te zien in het Batavia Stad Fashion Outlet.

Max Verstappen's Red Bull RB14 te bewonderen in Batavia Stad

Voor hardcore liefhebbers die nu al zat zijn van de zomerstop is een reisje naar Lelystad een goed idee. In een grote glazen kist op het pleintje van het Batavia Stad Fashion Outlet is namelijk een van de oude chassis van Max Verstappen te bewonderen.

Met dank aan de RB14 mocht de Nederlander in 2018 elf keer naar het podium. Twee keer was dat naar de hoogste treden door overwinningen in Oostenrijk en Mexico. Destijds deed Red Bull het nog met TAG-Heuer (Renault) motoren, maar tegenwoordig draagt de auto de modern Red Bull-Honda livery.

Sponsormomentje

Het vervoer naar Batavia Stad werd verzorgd door Verstappen's persoonlijke sponsor CarNext, een specialist in het verhandelen van tweedehands auto's. Met een ludieke video liet het bedrijf zien hoe dat in zijn werk ging. Om met Max te spreken: simply lovely.

Zomerstop

Max werd voor de gelegenheid nog even gevraagd naar zijn visie voor het leven na de zomerstop. Na het drama van Hongarije hoopt Verstappen bij zijn twee thuisraces het verschil van acht punten met Lewis Hamilton weer goed te maken:

"De tweede helft van het seizoen begint op mijn thuisgrond en het hele team is erop gebrand om onze sterke prestaties tot nu toe in dit kampioenschap voort te zetten. Ik vind de steun van mijn partner CarNext echt super en het is mooi dat ik hun netwerk kan gebruiken om zo goed voor mijn raceauto te zorgen. Ik vind het heel bijzonder om met deze levering zoiets unieks te kunnen delen met de Nederlandse fans en ik kijk er echt naar uit om na de zomerstop de baan op te gaan, om af te maken waar we dit seizoen aan begonnen zijn, en om te winnen!"

Het seizoen wordt op 29 augustus hervat met de Grand Prix van België op Spa Francorchamps.

Formule 1
  • Batavia Stad Fashion Outlet, CarNext
  • CarNext