Red Bull's Las Vegas livery lekt het internet op

De laatste van de drie speciale Amerikaanse kleurenschema's is bekend. Voor Las Vegas heeft Red Bull het toch op safe gespeeld.

Red Bull's Las Vegas livery lekt het internet op

Ter viering van de eerste keer dat er drie Amerikaanse races op de kalender staan in veertig jaar zette Red Bull Racing in op een serie speciale liveries. Voor Miami, Austin en Las Vegas zouden steeds een set kleurenschema's voorgelegd worden aan de fans, die vervolgens hun favoriet zouden kiezen. Dit weekend is het tijd voor de laatste van het trio. Nog voor de onthulling is Las Vegas-livery echter al gelekt.

Gegokt op paars

Red Bull heeft het marineblauw van de standaard livery aangevuld met paarse vlakken. De kleur doet denken aan die van de Red Bull bolides tussen 2009 en 2015 met Infiniti-sponsoring.

In de vlakken zijn de voorbijflitsende van de gokstad opgenomen, naast het beroemde welkomstbord en wat speelkaarten. Foto's vanuit de pits van Red Bull geven aan dat de gelekte afbeelding niet zomaar een fotosoepje is.

Gelukslivery?

Het is voor Red Bull te hopen dat de nieuwe kleuren geluk zullen brengen op het nu al verguisde circuit van Las Vegas. Vanwege de ijskoude temperaturen en allerlei andere storende factoren lijkt de race te gaan uitlopen op een waar slagveld. Na de problemen in Singapore zal het team er bovendien op gebrand zijn te bewijzen dat de RB19 ook kan werken op hobbelige stratencircuits.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool