Tesla Cybertruck is ideale Doomsday mobile

Terwijl het zonnetje buiten vrolijk schijnt, lijkt zich onder de bevolking een soort van doomsday te voltrekken. Dat is althans waaraan je denkt als je naar de leeggehamsterda supermarkt gaat. Wat rij je op de dag des oordeels? Tesla Cybertruck!

Tesla Cybertruck

Het duurt nog flink lang voordat we een Tesla Cybertruck voor de deur mogen zetten. En als het zo ver is, moeten we nog maar afwachten hoe de wagen er echt uit gaat zien. Elon Musk heeft inmiddels al laten doorschemeren dat de uiteindelijke Cybertruck er wellicht wat minger extreem uit gaat zien dan het vorig jaar gepresenteerde model. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat de voetgangersveiligheid volstrekt niet voldoet aan de Europese regels. Aan deze kant van de oceaan kan hij dus nooit op de markt komen, maar ook aan de kant van Trumpland moet zijn er wel wat regels die bepalen dat de wagen wat te hoekig is.

Al dat geneuzel terzijde, want we hebben renders. Een Britse leasert ging aan de haal met Photoshop en wat plaatjes van de Tesla Cybertruck. Het resultaat is een serie schitterende 'Dag Des Oordeelsmobielen'. Wij zijn vooral onder de indruk van de versie van Domino's Pizza. De vraag is wel of het echt heel handig is om zo'n grote auto om je Dominator te hebben. Met een scootertje of elektrische fiets werkt bezorgen vast beter.

De versie van Pieter Post is ook wel om te pruimen en voor het model van de NYPD zouden we meteen met onze handen op onze rug op de grond gaan liggen. Enfin: hier zijn de beelden.