LIVE! Brazilië, Abu Dhabi en Indy - ASFALT #67

Max Verstappen won in Brazilië en dat moeten we toch nog even bespreken. Verder kijken we vooruit naar de GP in Abu Dhabi. En natuurlijk het schitterende contract van Rinus van Kalmthout! Sylvana, Steijn, Koen en Matthijs zitten vanaf 19:00 uur in de studio voor ASFALT #67.

ASFALT 67

We waren even offline door moeilijke agenda's, maar we zijn er weer! Deze week kijken we terug op de waanzinnige Grand Prix in São Paulo, met die bizarre eindfase. We kijken vooruit naar de laatste GP van dit jaar, in Abu Dhabi. Zitten Mercedes en Ferrari elkaar weer dwars, of kan Honda (Max Verstappen) ook in de woestijn meedoen voor de knikkers?

En we moeten niet vergetendat Rinus van Kalmthout een waanzinnig mooi contract heeft in de Indycars. Bij topteam Ed Carpenter Racing mag vriend van de show Veekay het hele seizoen racen. Laten we hopen op een Rookie of the Year en een extraspeciaal weekend in mei: INDY500!!

UPDATE 18:49.
Met dank aan techniek en verkeersellende op de weg én op het spoor, wordt dit onze eerste "echte" podcast. Dat wil zeggen: niet LIVE gestreamd, maar alleen als audio te beluisteren.

Formule 1
  • Matthijs Goes