Onderscheid je van de grijze massa met deze Tesla Model 3-upgrade

Je Model 3 ziet er daarna weliswaar uit als een Roemeense huiskamer uit het Ceaușescu-tijdperk, maar elk voordeel hep zijn nadeel, nietwaar?

Vilner Model 3

De Tesla Model 3 (rijtest) zal in 2019 met afstand de populairste nieuwe auto van Nederland zijn. Niet omdat we nu opeens allemaal zo begaan zijn met het milieu, of gecharmeerd van het design van de eerste 'betaalbare' Tesla. Nee, meer omdat het zo lekker goedkoop zakelijk rijdt, en Tesla - als zuiver elektrische fabrikant - kan voldoen aan de grote vraag vanuit de Nederlandse markt. En laten we de leidende rol van Tesla op het gebied van batterijtechnologie en snelladen niet uitvlakken. 

Feit is dat er tot en met november 2019 bijna 18 duizend nieuwe Model 3's op kenteken zijn gezet, en dat is een bizar aantal. Voor uw begrip: normaalgesproken zit de bestverkochte auto van Nederland op jaarbasis ergens in de 14 duizend-regionen. Gevolg: je kunt je kont niet keren, of je ziet een kudde Model 3's op straat. Voor de grijze muizen is dat geen probleem, maar wie zich een beetje wil onderscheiden van de massa, geeft zijn auto een persoonlijke touch. Dit kan subtiel, door wat elementen zwart te maken bijvoorbeeld, of u gaat full blown Vilner

Deze Bulgaarse kunstenaars geven al jaren hun eigen draai aan auto-ex- en -interieurs, en dat gaat volgens de filosofie 'van dik hout zaagt men planken'. Als je auto bij Vilner is geweest, dan zal je dat merken ook. Na de Model S en Model X krijgt nu de Model 3 een make-over, en geef toe: origineel is het wel. Daarnaast staat Tesla niet bepaald bekend om de kwaliteit van zijn afwerking, dus als je ergens een legertje handwerkslieden met naald en draad op loslaat... Maar zou u hier in rondrijden?