Rich Energy wil terug in Formule 1 [VIDEO]

Een nieuw jaar, een nieuwe droom van Rich Energy. Weet u nog wel? De gestoorde hoofdsponsor van Haas F1 in 2019. De energiedrank kwam uit het niets als hoofdsponsor binnen en bleek vervolgens geen geld te hebben. Maar ze zijn (alwéér) terug met een videoboodschap.

William Storey

Twintigtwintig was een raar jaar, met corona en alles, maar het lijkt er nu al op dat 2021 nog wat maffer wordt. De voortekenen zijn al niet goed met de op handen zijn de verschuivingen in de Formule 1-kalender. Maar nu is ook William Storey weer terug. De excentrieke (of totaal gestoorde?) CEO van het al dan niet echt bestaande drankje Rich Energy.

In 2019 was de soap rondom het bedrijf een heerlijke afleiding van het Formule 1-seizoen waar Ferrari en Mercedes de lakens uitdeelden. Er was altijd wat te doen rondom Rich Energy, of het nou de fiets van Romain Grosjean betrof of de online meltdown van het hele bedrijf.

Motorsport

Rich Energy, nog bijna niemand heeft ooit een blikje gezien, wil anno 2021 terugkeren in de koningsklasse van de motorsport, de Formule 1. CEO William Storey beschrijft de "renaissance" van het bedrijf in een rommelig gefilmde video. Hij geeft hoog op over de bekende ambassadeurs van het merk. Het zijn allemaal TT wegracers op de motor. Toch blijft kennelijk de F1 lonken. Het zwart en goud van Rich Energy moet terugkomen. Helaas vertelt Storey niet wanneer het dan gaat gebeuren.

Het lijkt er meer op dat Storey is ingebroken in een door de lockdown leegstaande pub en daar een videootje heeft geschoten. Hoe dan ook. Meer idioten in de Formule 1 is meer drama. En drama is mooi. Breng het.

Nieuws
  • Rich Energy