Gloednieuwe BMW M8 Competition wordt binnenkort live doormidden geknipt

Volgende week zal de schaar gaan in BMW's absolute topmodel. Een splinternieuwe M8 Competition Grand Coupe zal geofferd worden bij het The Pentheon Experience live-event.

Gloednieuwe BMW M8 Competition wordt binnenkort live doormidden geknipt

De BMW M8 geldt als het vlaggenschip van het sportieve merk uit Beieren. Zeker als vierdeurs Gran Coupe combineert het model alle elementen die je in een autobahn-cruiser kan wensen: ruimte, comfort, luxe, high-tech opties en indrukwekkende prestaties. Een absolute droomauto dus.

Bij Holmatro Rescue World hebben ze echter maling aan al die mooie opties en specificaties. De veiligheidsexperts zijn vooral geïnteresseerd in hoe makkelijk het is om de Beemer open te breken na een zwaar ongeval. En daar kom je helaas maar op één manier achter.

Rituele slachting

Om hun Pentheon Series veiligheidsapparatuur te testen en publiciteit te genereren zal een extern team namens Holmatro tijdens een live-event een hagelnieuwe M8 Competition Gran Coupe in de tang nemen. De rituele slachting van de dikke BMW zal live te volgen zijn via Facebook en YouTube als onderdeel van 'The Pentheon Experience'.

Pre-productie

Het gaat hierbij om een pre-productie exemplaar dat door de BMW R&D-afdeling gebruikt is. De auto heeft dus geen typegoedkeuring en kan nooit op kenteken gezet worden. Voor BMW is de auto dus feitelijk waardeloos. Verder is er echter niets mis met de M8, wat het verhaal alsnog een beetje pijnlijk maakt.

Als je een beetje sadistisch aangelegd bent kun je dinsdag 13 juli om 15:00 uur je lol op.

Algemeen
  • BMW
  • Holmatro Rescue World