Enorme petrolhead-oase met alles erop en eraan kan van jou zijn

Heb je recentelijk een enorme som geld op je rekening gekregen? Kijk dan niet verder. Dit landgoed in Montana biedt alles wat je nodig hebt.

Enorme petrolhead-oase met alles erop en eraan kan van jou zijn

Velen van ons zouden met een winnende loterijticket meteen een fijne autoverzameling aanleggen. Maar je moet die dingen wel ergens stallen. Een gezin het Amerikaanse Big Sky, Montana heeft voor dat probleem in 1987 de perfecte oplossing neergezet. Midden in een van de meest afgelegen plekken van het land staat een villa die met recht een petrolhead-oase genoemd kan worden.

Mancave

Op het 2730 vierkante meter grote, volledig van de buitenwereld afgesloten terrein staat een landhuis met vier slaapkamers, vier badkamers en een standaard garage voor twee auto's. Even verderop vind je echter een ondergrondse garage met ruimte voor maximaal vijftig auto's. Door middel van 25 bruggen kun je de wagens netjes op elkaar stapelen.

Werkplaats, wasplaats, rollenbank

Gaat er een keer wat stuk? Geen probleem. Verderop in het pand is een complete werkplaats aanwezig. Als de auto weer in elkaar zit kun je hem bovendien meteen testen op de in de vloer geïntegreerde rollenbank. Als alles weer in orde is rij je door naar de overdekte wasplaats.

Duizend gallon

Als je bolide weer in topconditie is moet er natuurlijk nog wel even wat peut in de tank. Ook dat kan gewoon op locatie. Even verderop op het landgoed is namelijk een benzinepomp met een capaciteit van duizend gallon (3785 liter) te vinden. Gezien de collectie loodzwaar Detroit steel in de foto's was dat voor de huidige eigenaar geen overbodige luxe. Mocht je toch willen stekkeren dan is er ook een lader aanwezig.

Onderweg kun je even de garage voor de tuinmachines en sneeuwruimers inspecteren, op bezoek bij het huis van je tuinman, of het gasthuis van binnen bekijken. Heb je zin in avontuur? Dan kun je ook nog even de boomhut in. Als je klaar bent heb je de optie om even lekker te ontspannen in het bubbelbad.

Twaalf miljoen

Aanbieder Zillow vraagt twaalf miljoen voor het landgoed met alles erop en eraan. Niet bepaald een koopje dus, maar als we uitgaan van het scenario dat we de jackpot winnen valt het best mee. Of je daarvoor naar een ijskoud gehucht in Montana wil verhuizen is een ander verhaal. Toch even lekker wegdromen? De advertentie vind je hier.

Algemeen
  • Zillow